Michelini tippkokk Murimäel – merest inspireeritud maitserännak
31. mail avame Murimäel suvise gurmeehõngulise hooaja erilise õhtusöögiga, mille autoriks on Michelini tunnustusega kokk Martin Meikas. Saaremaalt pärit Meikas toob meie kööki meretuule ja ranna rahu – taldrikul saavad kokku Läänemere parimad palad, loovus ja jätkusuutlik filosoofia.
Martin on varasemalt juhtinud NOA Chef’s Halli kööki ning tema kulinaarne käekiri on saanud inspiratsiooni nii Pädaste mõisast kui ka rahvusvahelistest kogemustest Saksamaal ja Hollandis. Tema nullkulu-lähenemine ja tooraine austus muudavad selle õhtu tõeliselt tähenduslikuks.
Õhtu teema: “On meri hülgehall…” 31. mai 2025
17:00–21:00
Hind: 120 € / inimene (sisaldab 4-käigulist menüüd ja veinivalikut)
Menüü:
- Tuunikala sashimi ponzu ja sriracha-seesami majoneesiga
- Suitsulatikas mädarõikapärlite ja vinnutatud tomatiga
- Forell 38°C heinasuitsu võikastmega
- Kadaka-magustoit koos kuusevõrsete ja mustsõstardega