Gurmeeõhtusöögid

MURIMÄE VEINIKELDER x GASTRONOMIST

GURMEEÕHTUSÖÖGI PAKETID

Ootame kõiki toidu- ja veinisõpru Murimäele gurmeeõhtusöökidele! Karl Pajussaar on kokku pannud kolm erinevat menüüd, millest saad valida endale kõige meelepärasema. Gurmeeõhtusöögid on koos iga käigu juurde sobitatud veinide või alkoholivabade jookidega.
Tellimuse miinimum tasu on 850 € ehk 10 inimest. Iga järgneva inimese tasu on 85 €. Võib tulla ka väiksema seltskonnaga, miinimutasu 850 € (anna meile sellest teada) Valikus on 3 kellaaega (13:00, 16:00 või 19:00) ja 3 menüüd, millest valida 1.
Õhtusööke saab soetada alates 1. oktoobrist kuni 11. detsembrini ja minimaalselt nädal ette.
Soeta gurmeeõhtusöök SIIN
Lisainfo: info@murimaevein.ee või +372 506 5864

 

 

MENÜÜVALIK 1 “Sügisene Alsace”

 

Eelroog

Sibula – gruyere tartlett
Murulaugumajonees | Soolapeekon

Eelroog

Madalküpsetatud forell
Röstitud mandlid | Lillkapsas | Hollandi kaste

Pearoog

Grillitud sea sisefilee
Rieslingu-koore kaste | Pot au feu köögiviljad | Kartuli fondant

Dessert

Õunastrudel
Kaneelijäätis | Karamelliseeritud kreeka pähkealates

 

MENÜÜVALIK 2 “MURIMÄE ITAALIA”

 

Eelroog

Viinamärdi Caprese
Intsu talu tomatid | Rukolapesto | Hapusai

Eelroog

Safranirisotto
Grillitud kaheksajalg | Tomatipanko

Pearoog

Osso bucco
Miniköögiviljad | Portveinikaste | Peterselli-kartuli kreem

Dessert

Valge šokolaadi pannacotta
Vaarikad | Mandliküpsis | Sidrun

 

MENÜÜVALIK 3 “SKANDINAAVIA GURMEE”

 

Eelroog

Hirvefilee carpaccio
Suitsumajonees | Marineeritud köögiviljad | Odra popcorn

Eelroog

Suitsukala võileib
Heeringamari | Soolakurk | Nõrutatud hapukoor

Pearoog

Pardi rinnafilee
Mädarõika kaste | Maapirn | Praetud seened

Dessert

Kadaka dessert
Mustsõstra sai | Mustikad | Gin