Tulgem kulinaarsele rännakule Vahemere äärde ühes Viljandi kuulsaima kohvikuga Cafe Fellin. Viimased kolm suve on nad meie maitsemeeli ahvatlenud jaanipäevaeelsete gurmeeõhtusöökidega Murimäe Veinikelderis. Sel aastal toob Fellin meie veinikeldrisse oma Michelini tärniga pärjatud köögi, eesotsas tunnustatud peakoka Märt Õunapiga. Koos sommeljee Maarja Zelinski on nad hoolega kureerinud valiku parimatest ja põnevamatest vahuveinidest, et täiendada toitude vahemerelisi maitseid. Õhtule lisab erilise muusikalise maitse Merike Susi.
Õhtusöök toimub Murimäe Veinikeldris algusega 19:00.
Kell 17:30 väljub Tartust Vanemuise alumisest parklast tasuta veinibuss mis toob soovijad õhtusöögile ning hiljem ka tagasi linna.
Menüü
I käik
Suupiste: tartlet suitsukalavaht ja forellimari
Suupiste: Fellini leib, rebitud lambaliha, hernekreem ja mädarõikamajonees
Vein: Patrick Piuze, Non Dose Methode Traditionelle NV, Burgundia
II käik
Külm eelroog: Vitello Tonnato, kapparid, parmesan, tuunikalamajonees
Vein: Bellenda „Saiph“ Spumante Extra Brut, Methodo Classico, Blanc de Blanc, NV,
Itaalia
III käik
Soe eelroog: Portobello seen ja Kolotsi talu sinihallitusjuust
Vein: Natural „Col de Dama“ Brut Nature, Classic Penedes, Blanc de Noir, NV,
Hispaania
IV käik
Pearoog: Valge kala ja sidruni-safrani risotto
Vein: Champagne Coutier, Cuvee Tradition, Brut, Ambonnay Grand Cru NV,
Prantsusmaa
V käik
Dessert: Maasikasupp ja basiilikukreem
Vein: Murimäe valikust dessert vahuvein/ Cascina Roberto, Moscato di Asti 2020, Itaalia
Suvi-vaarikavahuvein