Murimäe x Gastronomist Itaalia veiniõhtusöök “La dolce vita” 6. mail
39,00€ – 99,00€
Karl Pajussaar on lõpetanud Kuressaare ametikooli aastal 2013 ja on seejärel teinud muljetavaldavat professionaalset karjääri. Ta on töötanud maailmatasemel kokkade käe all ning viinud mitmed köögid taseme poolest kõrgustesse. 2019-2021 töötas ta peakokana kõrgelt hinnatud fine dining restoranis Polpo. Täna tegeleb Karl privaatkokana oma brändi Gastronomist gastronomist.ee alt. Ta korraldab erinevaid koolitusi, toitlustusüritusi ja konsulteerib restoranipidajaid toiduteemadel.
Õhtusöögi juurde oleme sobitanud Murimäe Veinikeldri käsitööveine! Veinivalikust pajatab sommeljee ja Murimäe Veinikeldri veinimeister Janika Ilves.
Esinevad Erkki Otsman ja Andranik Kechek kontsertkavaga “La dolce vita”. Kontsertkava on pühendatud itaalia õitsvale peale sõja aegsele heaolu ajastule ning selle meeleolumuusikale. Kõlavad laulud kümnendite populaarsemate artistide Claudio Villa, Marino Marini, Mina, Patty Pravo, Andriano Celentano jt repertuaarist ning Nino Rota muusika Federico Fellini filmidele.
Suupisted
Murimäe Cydonia vahuvein
*
Eelroog
Kukeseene lasagne
Kuusevõrsed | Spinati – Käsitöö pasta | Trühvli bechamel | Röstitud panko
Murimäe Kuremarja Mullikas
*
Eelroog
Laura kartuli gnocchid
Kuivatatud tomatid | Spargel |Andre juust | Basiilik
Murimäe Rohelise sõstra vein
*
Pearoog
Osso bucco
Põldmarjad | Kartul | Hautatud porgandid | Fenkol | Pancetta sink | Kapsad
Murimäe Ukulele
*
Dessert
Tume šokolaad
Kakao | Vanilje | Kirsid | Martsipan
Murimäe Veinacher
P.S. Sel aastal paneme Tartust käima tasuta veinibussi, mis toob külalisi Murimäele ning hiljem viib Tartusse tagasi. Buss väljub kell 17.30 Vanemuise alumisest parklast. Kui soovid tulla üritusele ühise bussiga, siis ostu sooritamisel märgi lisainfo lahtrisse “Soovin tulla ühise bussiga”.