On aeg tulla kaasa särisevale ja suussulavale süvasuvisele grillpeole Murimäe Veinikelderisse. Meie päris oma grillmeister Karl Pajussaar Gastronomist’ist on koostanud menüü, mis rõõmustab meeli ja jätab sind isutama järgmise suutäie järele. Alates täiuslikult grillitud lihast kuni värskelt söestunud köögiviljadeni – iga roog on valmistatud ülima hoole ja detailsusega. Ja et igat suutäit täiendaks täiuslik lonks, on sommeljee Urvo Ugandi koostanud valiku parimatest veinidest, mida iga roa juurde sobitada. Kuid see pole veel kõik, ansambel Robirohi hoolitseb selle eest, et ei vaibuks ei melu ega tantsusammud. See on parim pidu peale jaanipäeva, ideaalne aeg sõprade ja perega koguneda ja mõnusalt suveõhtut koos veeta.
Õhtusöök toimub Murimäe Veinikeldris algusega 19:00.
Kell 17:30 väljub Tartust Vanemuise alumisest parklast tasuta veinibuss mis toob soovijad õhtusöögile ning hiljem ka tagasi linna.
Menüü:
JAGAMISTALDRIKUD LAUAS
Põletatud sinepikartulid
Suitsumajonees | Krõbe peekon | Aiaroheline
Grillitud hapusai
Persillade | Päikesekuivatatud tomat
Viinamärdi stracciatella
Marineeritud tomatid | Aiaürdi pesto
Röstitud Tartumaa miniköögiviljad
Sidrun | Andri-peedo kitsepiima jogurti kaste| Pähklid
Soolakurk chilliga
Till | Hapukoor | Mesi
Vahuvein: Cava Clos Amador Brut Ecologico Reserva
GRILLI PEALT SOE TOIT
Muhumaa lamba ribid ürdimopiga
Kuumsuitsu Pähkla forell
Grillitud Järveotsa vutt sojaglasuuriga
Grillitud lillkapsas
Valge vein: Chateau Ste. Michelle Dry Riesling, Washington State AÜ
Punane vein – Cabernet Franc, Eduardo Miroglio, Traakia, Bulgaaria
DESSERT
Vaarika mousse
Röstitud manna kreem | Vanilje | Peedikrõps
Vahuvein: Blanquette de Limoux Methode Ancestrale Doux, Languedoc, Prantsusmaa